Numere Loto Recomandate

Jocul la orice loterie poate urma mai multi pasi: fie alegerea aleatorie a numerelor, fie alegerea numerelor be baza unor numere norocoase / zile de nastere, evenimente importante din viata fiecaruia, fie prin urmarea unui tipar urmarit indeaproape de specialisti care indica ce numere au cea mai mare tendinta de a iesi la extrageri.

Loto 6/49 Romania este urmarita incepand cu 1 ianuarie 2013. Extragerile loto saptamanale sunt arhivate si pe baza acestora se creaza tendinta numerelor ce sunt extrase cel mai des, numerele ce ies legat de celelalte, numerele ce nu au mai iesit de luni intregi. Acestea va ofera posibilitatea crearii unor bilete cu variante simple ce pot fi jucate la Loto.

Inregistrati-va Gratuit adresa de email in chenarul de mai jos si veti primi aceste statistici pe email dupa fiecare extragere, cu recomandarile noastre pentru urmatoarea data de joc:

Folosind serviciul nostru gratuit, se pot obtine constant castiguri prin identificarea a 2, 3 si chiar 4 numere pe varianta.

Atentie: acest serviciu este gratuit, si nu vi se va cere plata nici unui abonament pentru folosire. Recomandarile sunt generate pe baza unor statistici bine definite, iar rezultatele obtinute pana in prezent atesta identificarea unor tiparuri. Cu toate acestea, nu exista garantia ca numerele indicate vor reiesi la urmatoarea extragere, de aceea va rugam sa considerati recomandarile noastre ca atare: simple recomandari pe baza unor tendinte statistice.